'Twenthe', samenwerkingspartner van Begrafenis & Crematievereniging Harkstede-Scharmer*, is al meer dan 70 jaar zelfstandig uitvaartverzekeraar. Met meer dan 65.000 verzekerden is 'Twenthe' specialist op het gebied van uitvaartverzekeringen en kan u van alle informatie voorzien.

'Twenthe' werkt veel samen met uitvaartverenigingen. In overleg met het bestuur van de vereniging verzorgt 'Twenthe' onder andere de informatieverstrekking over het lidmaatschap (ook voor aspirant-leden). Vaak gebeurt dat via een persoonlijk gesprek, want door persoonlijke wensen is iedere uitvaart anders en verschillen ook de kosten. In combinatie met het lidmaatschap van de vereniging kan 'Twenthe' maatwerk leveren. Ook als er al andere voorzieningen of verzekeringen zijn. Zo verzekert u nooit teveel! De medewerkers van Twenthe verstrekken u graag alle informatie hierover, uiteraard geheel vrijblijvend*.

Heeft u vragen over het lidmaatschap of wilt u informatie over de plaatselijke uitvaartkosten?
Bel of stuur een email. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met het bestuur.

Adresgegevens 'Twenthe':

Postbus 191
7500 AD Enschede
tel. 053-4312732
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.twenthe.nl

*Let op:
Begrafenis & Crematievereniging Harkstede-Scharmer is het niet toegestaan te adviseren of te bemiddelen in verzekeringen, omdat de vereniging hiervoor geen vergunning heeft.
'Twenthe' is wel in het bezit van de juiste vergunningen.
De vereniging vindt het belangrijk dat leden (maar ook niet-leden) worden geïnformeerd over het lidmaatschap en de plaatselijke uitvaartkosten. In dit kader is een samenwerkingsverband met 'Twenthe' gesloten. 'Twenthe' kan als zelfstandige Nederlandse verzekeraar (aanvullende) uitvaartverzekeringen aanbieden, maar uiteraard is een ieder geheel vrij te kiezen welke maatregelen zij willen nemen om de uitvaartkosten te dekken. Dit kan door middel van ons lidmaatschap, verzekeren, sparen en mogelijk ook nog op andere manieren.